Filosofie

Onze filosofie

Of het nu gaat over een display, een bewerkt industrieel stuk of een stolp voor een museum, uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Mensen bezoeken musea om objecten te bekijken en dus mag de nadruk niet op de vitrine liggen. Degelijke, mooie en discrete presentaties mogelijk maken, dat is ons doel.

In de industrie zijn onze klanten op zoek naar exact passende stukken. Daarom leveren we op maat gemaakte industriële stukken altijd met een technische tekening ter goedkeuring. Zo sluiten we misverstanden uit, zorgen we voor eenvoudige plaatsing en voor tevreden klanten.

Begeleiding

Elke klant die bij ons aanklopt wordt begeleid van het eerste contact tot de aflevering van het product, ongeacht zijn of haar vraag, ervaring of de grootte van de bestelling. Die begeleiding creëert de meerwaarde die Distriplex biedt.

Een onderdeel voor een machine, de bescherming van een werkpost, een vitrine op een sokkel... Wij zorgen voor duidelijke antwoorden op uw vragen en bieden oplossingen die zo transparant zijn als het materiaal dat we het liefste gebruiken! Het resultaat is een hoogwaardig kwaliteitsproduct, exact zoals u het voor ogen had.

Service

Onze service is wat ons onderscheidt van de concurrentie. Die service garandeert een perfect resultaat bij iedere bestelling, elk project, groot of klein. Wij bieden meer dan kunststoftoepassingen, wij bieden garanties. Een garantie op meer waarde voor je geld.