• lightsplash22
 • lightsplash22
 • lightsplash22
 • lightsplash22
 • lightsplash22
Qube (stolpen)

Welkom in onze plexi-wereld

Al meer dan 20 jaar is Distriplex uw leverancier van Plexiglas en aanverwante kunststoffen. Distriplex is dé plexispecialist, van het kleinste onderdeel tot totaaloplossing.

Distriplex biedt zowel standaardproducten (zie ook webshop) als producten op maat.

Webshop

Qube (stolpen)

Qubes (= hét kwaliteitslabel van Distriplex) zijn museumwaardige stolpen van superieure kwaliteit.

Plexiglas biedt 30 jaar garantie op vergeling, is kristalhelder en garandeert een naadloze en bubbelvrije verlijming.

Onze vitrines zijn steeds standaard of op maat gemaakt volgens de regels van de kunst.

Kunst & Musea

We zijn al jaren gekend als leverancier van sokkels, stolpen en vitrines op maat in Plexiglas. Door onze ervaring weten onze klanten dat wij ook op andere aspecten van hun projecten een klare kijk kunnen bieden en binnen ons netwerk mensen in verbinding kunnen stellen met elkaar.

GA NAAR KUNST & MUSEA

Industriële Verwerking

We denken aan de gekende nood aan maatwerk voor beschermkappen, plexi voor scheidingswanden, onderdelen voor machines en andere industriële toepassingen, lokaal geproduceerd en op basis van de plannen van de klant.

GA NAAR INDUSTRIËLE VERWERKING

Recentste nieuwsberichten

Heavenly Bodies

Van 6 tot 9 mei worden de unieke innovaties van onze partner Frank Europe tentoongesteld door hun Noord-Amerikaanse distribiteur Gaylord Archival op de AAM2018 (American Alliance of Museums).

LEES MEER

The Met Cloisters in Manhattan

Samen met Frank Europe hebben we in the Met Cloisters enkele prachtige vitrines in glas en plexi geplaatst. Het was ook de perfecte gelegenheid om de nieuwe digital marketeer rechtstreeks in het werkveld op te leiden.

LEES MEER

Een rondleiding in de Krook

Ook in De Krook hebben we heel wat plexiglas geleverd. Dankzij het vertrouwen van Coussée & Goris architecten en de aannemer Potteau Labo, kreeg Gent een prachtige, nieuwe bibliotheek. Kijk even mee in dit prachtige gebouw of ga gerust zelf een kijkje nemen!

LEES MEER
 • Onze klanten

  Maquette makers, Industriële Verwerking, Pharmaceutica (display- en labotoepassingen), Laboratoria, Kunst & Musea, Culturele centra, Architecten, Gemeenten, Kunstverzamelaars, Galerijen, Standenbouwers, Boetieks, Winkelinrichting, Lichtreclame, Winkelketens, Reclamebureaus, Ziekenhuizen, Voedingssector, Showrooms

  Onze producten

  Stolpen, Sokkels, Boxen, Vitrines, Displays, Houders, Kaders, Beschermkappen, Afdekkappen, Urnes / Loterijboxen, Wanden, Staanders, Maatwerk, Industriële stukken, Halffabrikaten, Afgewerkte producten

Onze webshop

Alle producten in onze webshop zijn met de grootste zorg gemaakt!